Bingo

Gratis Bingo

För dem som aldrig tidigare spelat bingo eller skraplotter på nätet rekommenderar vi starkt att de börjar med att läsa bingo för nybörjare och att spela gratis bingo, detta är något som många utav bingosajterna som erbjuder till sina nya kunder. Detta rekommenderas för att du då får testa att spela bingo utan insättning, och på så sätt slippa att göra en insättning bara för att testa om en för dig ny bingosida är något som passar dig och även ha chans att vinna pengar. Testa gärna flera utav de sidor vi listar här som har gratis bingo för att sedan bestämma vilken sait som passar just dig. Detta kan vara ett bra sätt att lära sig både hur bingosidan fungerar men också om du aldrig tidigare spelat bingo också få testa dig fram hur det fungerar.

Spela Bingo Gratis

Det kan låta otroligt att bingosajterna bjuder dig på gratis pengar att spela bingo för som du kan använda för att vinna. Men det är faktiskt inte så konstigt då det finns många bingosidor och de vill ha just dig som kund och kan då locka med exempelvis gratis bingo. Så det är ju faktiskt något som både du och spelbolaget vinner på, du får gratis pengar att spela för, och spelbolaget hoppas på att du lyckas få dig att stanna som kund hos just dom.

bingo-gratis

Så hur får man gratis bingo pengar?

I de flesta fall så betalas gratis pengarna in på ditt bingokonto direkt när du har registrerat dig på sidan. Sen är det bara att börja köpa bingobrickor för gratis pengarna och börja spela bingo. Du kan däremot inte ta ut gratis pengarna till ditt kontokort direkt, däremot så betraktas oftast eventuella vinstpengar som vanliga pengar som du kan köpa fler bingobrickor för eller ta ut till ditt vanliga konto.

Utöver dessa erbjudanden är det inte alls ovanligt att bingosidorna även erbjuder gratis bingospel under vissa tidpunkter på dygnet eller under vissa kampanjperioder. Så det kan vara värt att hålla utkik på våra nyheter här på sidan. Alternativt de nyheter som det bingorum du spelar hos skickar ut via mail och har på hemsidan.